123tlumacz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2016 Witajcie! Poszukuje specjalisty, który pomoże mi w konfiguracji i optymalizacji działania serwera VPS OVH. Chodzi mi o optymalizację pod konkretną stronę: https://123tlumacz.pl/ opartą na WordPress. Przykładowo instalacja dockera itp. Proszę o informację zainteresowanych i doświadczonych przez PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2016 Przeniesione do odpowiedniego działu. By temat nie został usunięty proszę o podanie budżetu. ps. optymalizacja serwera pod stronę WWW przez dodanie Dockera to trochę jak chiptuning poprzez dodanie przyczepki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
123tlumacz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2016 Szczerze nie orientuję się ile czasu zajmuje taka optymalizacja, ale powiedzmy, że 2-3 godziny specjalisty. Moja proponowana stawka za ten czas to 400pln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach