Lukines 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2016 (edytowany) Witam. Nie wiedziałem w jakim dziale umieścić ten wpis więc umieściłem tutaj ponieważ dedyk będzie stał na Linuxie. Otóż mam pytanie : Czy ktoś wie jak powiązać osobne procesy "Firefoxa" do innych ip? Lub czy jest ktoś wstanie za opłatą napisać program który to zrobi? PS. Wiem że to jest możliwe ponieważ ktoś czegoś takiego używa. Dziękuje i Pozdrawiam. Edytowano Kwiecień 29, 2016 przez Lukines (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2016 Może tu coś znajdziesz http://thebot.net/threads/running-multiple-firefox-on-1-vps-with-multiple-ip-for-traffic-exchange.314439 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukines 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2016 Wielkie dzięki! Szukałem dokładnie czegoś takiego , w sumie nie wiem jakim cudem nie trafiłem na tą stronę . Widocznie googla źle pytałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach