Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2016 (edytowany) Witam, Grafiką zajmuję się hobbistycznie ale czesto mam zlecenia na wykonanie całej strony wraz z kodowaniem (raczej budżetowe rozwiązania.. strony a'la wizytówki itp) Potrzebuje do współpracy osoby znające html / php / js - dodatkowo znajomość kodowania pod wordpressa. Osoby zainteresowane proszę o kontakt. (od razu powiem że już mam jedno zlecenie do wykonania) Pozdrawiam Edytowano Kwiecień 28, 2016 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2016 Jaka forma umowy oraz mniej więcej jak to wygląda cenowo - wiadomo każdy projekt wyceniany jest indywidualnie, ale orientacyjnie trzeba wiedzieć czy warte jest to zachodu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2016 To napisz mi na PW - będę do tych osób wysyłał zapytania - wycenisz i po sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach