krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Ma ktoś z Was problem z ładowaniem się stron? U mnie ale się ładuje z 5 min albo wywala komunikat "Błąd wczytywania strony" nie odnaleziono serwera. Parametry łącza są dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Jakich stron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Jakich stron? Byle jakich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Tak, minister zdrowia ostrzega przed wolnym internetem w całej Polsce, nawet w TVN było niedawno o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Szkoda @Archi, że Ja nie oglądam TVN. @Topic Z tym tematem to tak na serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 (edytowany) Szkoda @Archi, że Ja nie oglądam TVN. Ale to było w TVN Meteo, z racji warunków pogodowych informacje przesyłane światłowodami doznają znacznych opóźnień i robią się korki. Edytowano Kwiecień 25, 2016 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Szkoda @Archi, że Ja nie oglądam TVN. @Topic Z tym tematem to tak na serio? A co w tym dziwnego? Przecież komputer może być zainfekowany i coś może obciążać łączę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 (edytowany) zadałeś pytanie nie podając nic = bzdura sam sobie odpowiadasz zamiast sprawdzić = bzdura Edytowano Kwiecień 25, 2016 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Ja tam miałem tylko dzisiaj ze 2 problemy z ładowaniem strony. Raz jak VPN był źle skonfigurowany a drugi raz jak pobierałem firefoxa przez IE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2016 Tu masz fajne narzędzie: http://tools.pingdom.com/fpt/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach