htk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Witam wszystkich. Przez prawie 5 lat prowadziłem agencję interaktywną, skupiającą się głównie na tworzeniu stron. Jako, że oferta była kompleksowa - zapewnialiśmy również utrzymywanie domen, hosting oraz pozycjonowanie. Jako, że zamykam działalność chcę przekazać klientów wraz z usługami zainteresowanemu - oczywiście odpłatnie. Poniżej przesyłam co dokładnie oferta obejmuje. Baza ponad 100 aktywnych klientów. Utrzymywanie 58 domen z końcówką .pl o obecnej wartości: 4639,42 zł netto / rok. Utrzymywanie 10 domen z końcówką .com o obecnej wartości: 549,90 zł netto / rok. Utrzymywanie 8 domen z końcówką .com.pl o obecnej wartości: 479,92 zł netto / rok. Utrzymywanie 5 domen z końcówką .eu o obecnej wartości: 224,95 zł netto / rok. Utrzymywanie hostingu dla 47 klientów o obecnej wartości: 9647 zł netto / rok. Pozycjonowanie 4 klientów o obecnej wartości: 11880 zł netto / rok. Dodatkowo mam do sprzedania ok. 10 własnych domen oraz konto na FB (750 fanów). Pytania / uwagi / oferty proszę bezpośrednio wysyłać na adres mailowy: flymasterpl@gmail.com. Po kontakcie mailowym, oczywiście będzie możliwy kontakt telefoniczny/osobisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Prześlij więcej danych na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach