htk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Witam wszystkich. Przez prawie 5 lat prowadziłem agencję interaktywną, skupiającą się głównie na tworzeniu stron. Jako, że oferta była kompleksowa - zapewnialiśmy również utrzymywanie domen, hosting oraz pozycjonowanie. Jako, że zamykam działalność chcę przekazać klientów wraz z usługami zainteresowanemu - oczywiście odpłatnie. Poniżej przesyłam co dokładnie oferta obejmuje. Baza ponad 100 aktywnych klientów. Utrzymywanie 58 domen z końcówką .pl o obecnej wartości: 4639,42 zł netto / rok. Utrzymywanie 10 domen z końcówką .com o obecnej wartości: 549,90 zł netto / rok. Utrzymywanie 8 domen z końcówką .com.pl o obecnej wartości: 479,92 zł netto / rok. Utrzymywanie 5 domen z końcówką .eu o obecnej wartości: 224,95 zł netto / rok. Utrzymywanie hostingu dla 47 klientów o obecnej wartości: 9647 zł netto / rok. Pozycjonowanie 4 klientów o obecnej wartości: 11880 zł netto / rok. Dodatkowo mam do sprzedania ok. 10 własnych domen oraz konto na FB (750 fanów). Pytania / uwagi / oferty proszę bezpośrednio wysyłać na adres mailowy: flymasterpl@gmail.com. Po kontakcie mailowym, oczywiście będzie możliwy kontakt telefoniczny/osobisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach