Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2016 (edytowany) Witam kupie skrypt DA /rejestracja logowanie /wybór pakietu usuwanie pakietu po x czasie nie zalogowania się na konto + jakiś randomowy szablon 50-60 PLN ( bez żadnych płatności itp.) Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez Cad0s (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2016 to poszalałeś z ceną ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2016 Cena za godzinę pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 (edytowany) Czekaj bo nie zrozumiałem. Za 50-60 zł chcesz kupić skrypt (licencje) Direct Admin? To ja od razu biorę cztery ! Edytowano Kwiecień 25, 2016 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Paniee, za 50 zł to mi się nie chce nawet notatnika otwierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Czekaj bo nie zrozumiałem. Za 50-60 zł chcesz kupić skrypt (licencje) Direct Admin? To ja od razu biorę cztery ! Raczej skrypt rejestracji userów pod DA. Paniee, za 50 zł to mi się nie chce nawet notatnika otwierać. Może lepiej nie otwieraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dom 30 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2016 Ja kupię z chęcią taką licencję za normalną cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach