Emil. 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2016 (edytowany) Witajcie, Mam pytanie, czy warto robić jakiś serwis z domeną która jest wyżej? (WordLive.pl) A jeśli to jaki i o czym? Czekam na Wasze cenne sugestie Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez Emil. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2016 Jak masz chęci i pomysł to dlaczego nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2016 No to chyba forum jakiegoś serwera hurt world Ostatnio w modzie jest ta gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2016 (edytowany) Kamikadze, on ma domenę WORDlive Nie wiem, może jakiś słownik Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Kamikadze, on ma domenę WORDlive Nie wiem, może jakiś słownik Gimbom wszystko jedno Widziałeś jakie domeny wymyślają dla sieci CS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Może coś o prawie jazdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Może coś o prawie jazdy? Naprawdę dobry pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2016 Należą się prawa autorskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2016 Należą się prawa autorskie. nie bardzo rozumiem :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2016 Procent od sukcesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach