Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2016 Powoli przychodzi czas zrealizowania praktyk studenckich, więc generalnie pomyślałem, że warto zapytać o praktyki w środowisku firm hostingowych, bo tutaj pracy zawsze jest wiele, a i możliwości rozwoju są szerokie. Czy któraś firma z obecnych na forum byłaby chętna przygarnąć, i pokierować praktykanta w zakresie helpdesku, bądź administracji systemów operacyjnych? : ) Od siebie oferuję dyspozycyjność zdalną, bądź lokalną (Gliwice, Zabrze, Bytom) w godzinach od 8 do 15, od poniedziałku do piątku; sumienność, wytrwałość, uczciwość, zaangażowanie, komunikatywność, otwartość, wyrozumiałość, silna chęć zdobywania umiejętności i wiedzy. Zależy mi na rozwoju, więc jestem zainteresowany również długoterminowymi praktykami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2016 A relokacja wchodzi w grę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2016 Niestety w chwili obecnej nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2016 U mnie w firmie w Katowicach jest staż w IT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
areq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2016 W Łodzi tez coś sie znajdzie dla zdolnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2016 @up, dlatego pytalem o relokacje, bo wlasnie Lodz mam na mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2016 Na śląsku przychodzi mi tylko na myśl 3S... Możesz tam zapytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2016 (edytowany) Hostersi.pl w Rybniku? Z tego co wiem, oferują praktyki studenckie. Tutaj stoi m.in. antyweb.pl, spryciarze.pl 3s.pl ale w Katowicach też jest bardzo ciekawą opcją - miałem okazję zwiedzać ich DC. ATMAN.pl też jest w Katowicach. Edytowano Kwiecień 22, 2016 przez Desavil (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2016 W związku z tym, że pomagacie i podajecie propozycje, opiszę efekty: Do ING nie zdążyłem się załapać (do 10 kwietnia były zapisy), zapisałem się do bazy praktykantów, Atman - tylko Warszawa, 3s - próbuję kontaktować się z odpowiednim działem, ale chyba muszę się tam zjawić osobiście, Hostersi - brak praktyk. Jest jednak odzew firm tutaj nie wymienionych : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2016 3s - próbuję kontaktować się z odpowiednim działem, ale chyba muszę się tam zjawić osobiście, Jak masz możliwość to zawsze lepiej się stawić osobiście Nawet przy późniejszym szukaniu pracy z CVką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2016 Oczywiście, że tak : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2016 (edytowany) Hostersi - brak praktyk. Bardzo dziwne, pamiętam jak jeszcze na stronie mieli informację o tym (na nowej stronie nie widzę). Ba, nawet aplikowałem tam na praktyki z Technikum (btw. z Technikum nie przyjmują praktykantów, ale... dla chcącego nic trudnego ). Edytowano Kwiecień 22, 2016 przez Desavil (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2016 W obecnej chwili nie prowadzą jakiekolwiek rekrutacji na praktyki, ani nie mają potrzeby przyjęcia praktykanta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2016 Ja nie mówię o ING banku tylko ING Service Polska . Firma całkowicie IT bez żadnych innych "zbędnych " działów . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2016 @up Nie słyszałem o czymś takim.. Jak coś znajdziesz daj znać co gdzie jak - będę obserwował temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2016 @up Odezwij się na PW może cos znajdziemy dla ciebie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach