ArekJ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2016 Skonfigurowałem sobie serwer Apache2 + PHP + MySQL + Bind + Dovecot. Ogólnie całość działa praktycznie jak należy, oprócz wysyłania maili przez PHPMailer z zewnętrznych skrzynek pocztowych. Skrypt się z nimi nie łączy, nic nie wysyła. Zero. A skrzynki istnieją i z tego samego skryptu postawionego na hostingu w Hekko wszystko mi się wysyła. Jaki może być problem? Podejrzewam, że czegoś potrzebnego mogłem nie zainstalować/nie skonfigurować/nie uruchomić, ale nie wiem czego. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2016 Sprawdź jakie błędy sypie phpmailer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2016 Zapomniałeś wymienić jakiego serwera MTA używasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2016 (edytowany) Może allow_url_fopen w php trzeba odblokować? Edytowano Kwiecień 19, 2016 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2016 Serio zrobiłbyś to trylion razy szybciej gdybyś po prostu przeczytał logi, bo co jak co ale php akurat bardzo dokładnie precyzuje co mu nie pasuje jak lecą errory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach