CinkowskiW 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2006 Witam, mam 3 problemy. 1) Potrzebuje wyłączyć funkcje `exit` w Apachu. Próbowałem dodać ją do disable_functions, ale nic nie daje. 2) Po wyłączeniu funkcji, chciałbym aby ona działała pod inną nazwą np. `stop`. 3) Czy to wszystko jest możliwe za pomocą .htaccessa lub php.ini? Jeżeli nie, to jak? -edit- sorki za błąd w tytule pho=>php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2006 Dobrze rozumiem, ze chodzi Ci o funkcje exit w PHP? A po cóż chcesz ją wyłączać? ;-). Ale jeśli już chcesz i chcesz by działała jako stop() to raczej bez korekty w źródłach PHP się nie obejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turb0 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2006 Spróbuj użyć funkcji rename_function w PHP... Możesz też w php.ini ustawić jako auto_prepend_file plik z wywołaniem tej funkcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2006 Racja, jest jeszcze taka mozliwosc. Przy czym wymaga doinstalowania APD, ciekaw jestem jak to w praktyce dziala, bo nigdy sie nie bawilem. Jak ktos zainstaluje to bede wdzieczny za opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach