PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2016 Znów coś się dzieje z forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2016 Same. Pracę czy znów "hakjer" się bawi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2016 Problem #2: Mimo, że wszystkie wiadomości przeczytałem - nadal widzę: Ponadto - po kliknięciu na to czasami jestem przenoszony do skrzynki odbiorczej, a czasami na stronę główną. To samo tuż po wysłaniu posta/wysłaniu wiadomości - czasami jestem przenoszony od razu na stronę główną... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2016 Dodatkowo błąd. Po napisaniu posta nie wraca do wszystkich postów w tym temacie a do strony głównej - a tak nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2016 Właśnie o tym napisałem To samo jest gdy czasami kliknę na rozmowę z kimś (prywatną) - przenosi mnie zamiast do konwersacji to na stronę główną. Po ponownym wykonaniu tej samej czynności - problem na jakiś czas ustępuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2016 Zróbcie coś z tym forum. mam w skrzynce odbiorczej 5 wiadomości ale żadnego powiadomienia obok avatara więc nie zaglądałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2016 Ja mam dokładnie odwrotnie. Mam powiadomienie, a żadnych PW w skrzynce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2016 Nie czaje - forum działało doskonale i bęc - wszystko siadło., Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2016 Ja mam dokładnie odwrotnie. Mam powiadomienie, a żadnych PW w skrzynce. I brak Twojego avatara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2016 Ale ja nie miałem avatara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2016 Tak, ale chodziło mi że ten defaultowy mi się nie ładował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2016 Na wszelki wypadek podgrałem, żebyś był zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2016 Dzięki Od razu lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Maj 5, 2016 Wgrywanie avatarów nie działa: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?app=members&module=profile§ion=photo&do=save&getJson=1 Failed to load resource: the server responded with a status of 403 (Forbidden) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2016 http://www.webhostingtalk.pl/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums - popsute. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Maj 9, 2016 Zmiana avataru nadal nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2016 Forum nie do używania, nie wiem czemu już któryś raz z kolei ktoś to psuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 10, 2016 Zmiana avataru nadal nie działa Musisz wrzucić na jakiś serwer i dodać z linku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Maj 24, 2016 Znowu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2016 Potwierdzam, znowu coś jest nie tak, słuchy mnie dochodzą że od wczoraj nie dziala forum. Ja defakto nie mogłem wejść na forum od rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidryba11 4 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2016 Z Taptalka wieczorem tez nie mogłem wejść. Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 24, 2016 Od wczoraj około 17 były problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 24, 2016 resource not found Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2016 Problemy z wejściem dzisiaj od rana oraz z zalogowaniem jak ostatnio jak już forum wróciło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 24, 2016 Czyżby Pan od ataków layer7 wrócił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach