??? 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2016 Witam, panowie posiadam dedyka i chciałbym znajomemu VPSa zrobić da się to jakoś zrobić przez jakiś darmowy panel jak jest? a jak nie ma to ile kosztuje najtańszy? znam HyperVM ale nie moge znalezc ile on kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2016 openvz web panel. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2016 Proxmox i kontenery LXC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubC 43 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2016 Proxmox i kontenery LXC? proxmox jest git ale pewnie mu chodzi o jakiś frontend też dla klienta, w proxmoxie chyba (as far as i know 3.4) tego nie zrobisz w prosty sposób Fajnym i ultra tanim (nie darmowym) jest http://solusvm.com/ Pare tanich vpsowni na tym śmiga i jak widać bez problemu, wspiera zarówno openvz jak i kvm (qemu też chyba ) hyperVM też jest spoko tylko nie wiem czy dalej wspierany, ale jest integracja z whmcs i jest banalny, nie jednego vpsa mam na tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2016 W Proxmox 4 chyba jest coś takiego: PVEVMUser: view, backup, config CDROM, VM console, VM power management Nie sprawdzałem na swoim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2016 Na starszym próbowałem i nie mogłem ustawić zarządzania VPSem bez funkcji tworzenia nowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość melmax Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2016 Vmware też ma możliwość ustalenia praw i dostępu dla usera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach