MrBlueBird 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2016 Witam, poszukuje kompetentnego administratora serwerów www. wymagane umiejętności to znajomość node.js. Poszukuje do dłuższej współpracy, aktualnie potrzebna jest mi konfiguracja node związana z jego instalacją i skonfigurowaniem kilku dodatków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2016 Tu raczej nie jest potrzebny administrator ( pomijając instalacje ), a programista. Druga sprawa, to pole budżet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBlueBird 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2016 Problem związany jest z uruchomieniem dodatku node-horseman, otrzymuje błąd: root@da4502 scrap]# node server.jscall on port 8081spawn called{ '0': 'phantomjs','1':[ '--ignore-ssl-errors=true','--load-images=true','--ssl-protocol=any','--web-security=true','/home/node/dom/domain.io/public_html/scraping/node_modules/node-phantom-simple/bridge.js' ] }Unhandled rejection Error: spawn ENOENTat errnoException (child_process.js:1011:11)at Process.ChildProcess._handle.onexit (child_process.js:802:34) Co uniemożliwia mi korzystanie z tego dodatku. Pytanie ile możesz wyciągnąć od klienta jest nie na miejscu każdy admin sam sobie wyceni ile czasu i nerwów mu to zje, mi już wystarczająca dlatego zwracam się o odpłatną pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2016 Z budżetem chodzi bardziej o widełki tak by można było przedstawić ofertę Kwestia problemu jest bardziej programistyczna, coś nie tak jest z phantom, a nie z horseman. Wyczyść i spróbuj zainstalować od nowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBlueBird 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2016 Przyznaje nie czytałem regulaminu, więcej grzechów nie pamiętam ). 100~~150 pln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2016 Napisz mi na pw dokładnie co jest do zrobienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach