kaziu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2016 (edytowany) Witam, Jestem normalnie zatrudniony na etacie, jednak poszukuję dodatkowego zajęcia, żeby sobie dorobić trochę grosza po godzinach normalnej pracy i w weekendy. Moje umiejętności: - znajomość Debian'a w stopniu średnio-zaawansowanym; - znajomość OpenVPN; - znajomość Apache oraz nginx; - znajomość Postfix, Dovecot; - pisanie prostych skryptów w bashu; - znajomość IPTables; - znajomość podstaw wirtualizacji (głównie Proxmox - KVM i VirtualBox); - podstawowa znajomość serwera baz danych MySQL; - znajomość serwera DNS bind; - znajomość Windows Server oraz MSSQL w stopniu podstawowym; - znajomość PHP w stopniu podstawowym; Doświadczenie: - od 2 latach opiekuje się swoim serwerem (Debian) oraz jednym firmowym produkcyjnym (Windows Server 2008). Jestem samoukiem, wszystkiego co potrafię nauczyłem się w domu na własną rękę. W razie dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Nie chcę na forum podawać swoim danych kontaktowych, więc proszę o kontakt via PM. Pozdrawiam. Edytowano Kwiecień 3, 2016 przez kaziu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2016 Oferta wciąż aktualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2016 Oferuję również pomoc w konfiguracji i stawianiu serwerów TeamSpeak, Mumble oraz serwerów gier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 28, 2016 Co dokładnie z ts3 ogarniasz? Robisz rangi i uprawnienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 Polecam @kaziu , który mi pomógł z konfiguracją OpenVPN , realizował to o co go prosiłem w bardzo szybkim tempie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2016 Podbijam. Oferta wciąż aktualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2016 Jakie masz doświadczenie w stronach i sklepach jak Magento i Presta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2017 Podbijam. Oferta wciąż aktualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspir 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2017 a podejmiesz sie tego ? http://www.webhostingtalk.pl/topic/56434-zlece-napisanie-bota-w-php-do-gry-bitsler-prosta-czynnosc/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haze90 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2017 Polecam kazia pomógł mi z serwerem dedykowanym na którym stoi Direct Admin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach