timetoplay 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2016 Poszukuje hostingu na którym mógłbym otworzyć stronę z erotyką. Chodzi mi o stronę z obrazkami/gifami erotycznymi typu zmarsa.pl z góry dziękuje za informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2016 Podejrzewam, że musisz szukać nie w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
timetoplay 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2016 kraj nie ma znaczenia, ważne aby była płatność paypal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2016 Kraj nie ma znaczenia, jeśli treść jest zgodna z prawem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
timetoplay 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2016 Kraj nie ma znaczenia, jeśli treść jest zgodna z prawem. a mógłbyś przybliżyć mi trochę polskie prawo na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2016 http://bfy.tw/52yp 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#Gremsonkowy# 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2016 @timetoplay Najlepiej byłoby najpierw poczytać o prawie w danym kraju a później szukać w nim hostingu i dodatkowo zapytać o zdanie hostingu czy zezwala na coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2016 Możemy Ci zaoferować serwer dedykowany pod taki kontent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2016 Zapytaj w hekko - powinno dać radę, chociaż... nie robiłem tej tematyki, więc nie mam pewności, ale niczego niezgodne z prawem to ja tutaj nie widzę. Popieram - najlepiej najpierw zapytać w firmie hostingowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach