j1gg 2 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2016 Witam, mam taki modem lte e3372, szukam najtańszego routera pod to, znalazłem coś takiego http://allegro.pl/router-3g-4g-lte-wifi-do-e3372-e3131-e3276-e398-i5780455823.html Na samym sticku mam 60/30mbit, czy na tym routerze wyciągnę chociaż 30mbit na kablu do pcta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2016 Ja tylko powiem *coś* do *kogoś* jak to zapewne przeczyta NIE BIERZ TPLINK'ów! SĄ CIENKIE! Dziękuję, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redeye 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2016 Ustawiałem u brata taką konfiguracje: TP-LINK TL-WDR3600 (soft Gargoyle) + Huawei e3372 HiLink + Antena. Najbliższy BTS z LTE jest w odległości około 7 km. Brat uzyskuje prędkości 35/25 Mbit, na samym modemie z anteną prędkości nie przekraczały 20/20 Mbit. Nie jest źle ale WiFi w tym routerze to porażka – musiałem ustawiać mu dodatkowe AP na parter i piętro w 170m2 domu. Jakbym drugi raz miał coś mu doradzać jako ten główny router to nie wybrałbym TP-LINKa. Nie wiem czy to miało znaczenie ale dodanie 0,5 metrowego kabla USB z routera do modemu poprawiło trochę zasięg WiFi ale i tak było słabe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j1gg 2 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2016 Panowie, ja potrzebuje taniego routera na mieszkanie studenckie do którego podłącze mój modem hilink, miał ktoś ten router z mojego pierwszego posta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach