mapcel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2016 Witam, mam problem z doborem odpowiedniego skryptu dla mojej strony, zależy mi na tym, aby użytkownicy po zalogowaniu mieli możliwość podania jakichś podstawowych informacji na temat swoich ekip driftingowych + zdjęcia, filmiki (zależy mi na tym, aby była poźniej możliwość edycji danych przez użytkowników). Zależałoby mi na tym, aby podczas dodawania wpisu do "katalogu" była możliwość podziału na województwa. Fajną sprawą byłaby opcja aktualności oraz podstrony z kalendarzykiem, gdzie mógłbym dodawać informacje na temat eventów. Może wordpress + jakiś plugin? Może jakiś osobny płatny skrypt? Macie jakieś propozycje? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2016 Dedykowany skrypt będzie najlepszym rozwiązaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapcel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2016 Na pewno, jednak jego cena też będzie wygórowana. Może isnieje coś, co w pewnym stopniu spełniałoby moje wymagania z gotowych rozwiązań (lub do delikatnych modyfikacji)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapcel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2016 ref Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapcel 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2016 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mapcel 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2016 ref Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
opalejro 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2016 Nie ma nic z tego co potrzebujesz co najwyżej postawienie forum lub wordpressa nic innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach