Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2016 Witam, mam do sprzedania rower crossowy Merida Crossway 40-D. Rower w rozmiarze 55 cm (długość rury podsiodłowej). Rower jest wystawiony na Allegro, licytacja od 1000 zł + wysyłka: Tam też więcej zdjęć. http://allegro.pl/rower-crossowy-merida-crossway-40-d-55cm-dodatki-i6079844130.html Jestem pierwszym właścicielem, rower kupiłem pod koniec marca 2014 roku, jest to edycja 2013. Wraz z rowerem instrukcja obsługi + dokumenty z numerem ramy. Przebieg około 4500 km. Dane techniczne: Rama: Crossway Speed-D 55 cm Widelec: amortyzator RST Neon ML 63 z regulacją nacisku i blokadą Hamulce: tarczowe Tektro HDC300 160 Mostek: regulowany Przerzutki: Shimano M191/ Alivio Manetki: Shimano SL-M360-3/8 Korba: Shimano M131 48-38-28 CG Kaseta: Shimano CS-HG30-8 11-32 Koła: KMC Z51 (700c) Opony: Kenda Kwest 700x40c AV Rower w stanie dobrym, można śmiało wsiadać i jechać - nabywca może pokusić się o doregulowanie tylnej przerzutki, a także hamulców, choć bez problemów można śmigać i teraz. W zestawie znajdują się dodatkowo: - gripy widoczne na zdjęciach - do zestawu dorzucam oryginalne, proste uchwyty gumowane - oświetlenie odblaskowe (przód, tył, pomarańczowe na kołach) - dzwonek - koszyk na bidon - oryginalne pedały Gdzieś mam również 2-3 zapasowe dętki, tak więc i je mogę podarować nowemu właścicielowi. Mostek jest regulowany i umożliwia dobranie albo pozycji bardzo wygodnej do jazdy po mieście, albo pochylonej sylwetki o zacięciu sportowym. Ma wymienioną śrubę, bo oryginalną przekręciłem. Rower sprzedaję, ponieważ jest na mnie nieco za duży, a mam już inny. Idealny wybór dla kogoś, kto zarówno chce poszaleć na asfalcie, jak i wjechać do lasu. Tutaj można śmiało założyć wąskie opony szosowe (np. 28c) jak i nieco szersze z odpowiednim bieżnikiem do jazdy w terenie. Bardzo uniwersalna maszynka, która długo posłuży. Wysyłka możliwa (kurierem w okolicach 80-100 zł), ale preferuję oględziny i odbiór osobisty. Licznik, czujniki, pompka i sakiewka widoczne na zdjęciach NIE SĄ elementami sprzedawanego zestawu! Kontakt: - PW - przez Allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryzio 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2016 Kurde, sprzedałeś, czy jeszcze masz ten rowerek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach