maciasgta 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2006 Witam Kupie spolszczenie do Direct Admina, oferty proszę kierowac na e-mail: maciasgta@o2.pl . Proszę oferty z cenami! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2006 spolszczenie ściągniesz za free z mojego bloga http://amfa.pl w szukajce mozesz wpisac directadmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datanet 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2007 Również rozglądam się za spolszczeniem DirectAdmina. Chętnie odkupię, proszę o kontakt biuro at datanet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2007 Ja z odpowieni oplata moge spolszczyc panel DA. Wszystkie 3 Poziomy. Choc zazwyczaj spolszczam tylko poziom klienta. W razie czego PW. Odpowiadam do 72 h. Cena ustalana indywidualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 16, 2007 Jakby co, to ja też mogę spolszczyć.. jestem filologiem języka angielskiego, a na mejle / PW odpowiadam do 12 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2007 Nie ma gotowców? ja trochę szukałem w sieci ale coś nie znalazłem nic gotowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 16, 2007 jest kilka .. ja miałem dość porządne ale mi umknęło gdzieś z dysku :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2007 Poprosiłbym o cenę na pw "dospolszczenia" DirectAdmina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2007 Kacper... pogadaj ze studentami lub nauczycielami angielskiego, na pewno dużo nie będą chcieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2007 Dla potomnych:P tłumaczenie nie moje, niestety nie znam źródła, zawiera kilka mniejszych bledów. Zawiera polska grafikę. http://suchar.eu/enhanced_pl.tar.gz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2009 Można prosić o re-up? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach