zaksmok 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 (edytowany) Poszukuję serwera VPS pod hosting WWW i MAIL. minimalna specyfikacja: - Lokalizacja PL - 2 adresy IP - 6GB RAM - 100GB SSD - 200MBIT (im więcej tym lepiej) - 2TB Fajnie jakby panel zarządzania miał: - monitoring usług - statystyki zużycia Edytowano Marzec 21, 2016 przez zaksmok (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 Masz tak dużą bazę, czy chcesz hostować pliki na SSD? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 Jaki masz budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaksmok 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 Mam jakieś 30-40 projektów do hostowania, razem zajmują jakieś 40GB, ale chcę mieć wolną przestrzeń. Zależy mi na wysokiej wydajności serwera. Budżet do 200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 rok? miesiąc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 https://hitme.pl/hosting-dedykowany/ da-ssd6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 (edytowany) Troszeczkę powyżej Twojego budżetu, ale warto. Polecam VPS PRO THREE: http://pl.mzone.uk/vps/pl/openvz/managed Pakiet zawiera: - Monitoring systemu na 4 platformach, odpytywanie serwera co 30 sekund - Codzienny backup na serwerze wewnętrznym oraz zewnętrznym - Panel Directadmin (pełna licencja) - Administracja Systemu - Polska lokalizacja (Gdańsk) - Darmowa migracja danych na serwer W przypadku pytań, zapraszam do kontaktu z nami. Edytowano Marzec 21, 2016 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaksmok 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2016 200zł / miech. Ale fajnie jakby było taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach