kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2016 Witam Serdecznie,Posiadam swój serwis internetowy, oraz fanpage na facebooku. Szukam rozwiazania mojego problemu. Chodzi o to, że chciałbym aby wpisy na witrynie opartej o wordpress automatycznie sie aktualizowaly z wpisów dodanych na facebookowego fanpage'a. Czyli w skórcie, wrzucam post na facebooka na fanpage, a ten sam post ze zdjęciami itd. wrzuca się jako wpis na stronie internetowej opartej na wordpress. Gdzie znajde jakieś darmowe rozwiązanie ?Pozdrawiam i dziekuje za poomoc ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2016 https://www.google.de/search?q=integracja+facebooka+z+wordpressem&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=hyzvVrqPN6m56ASR96bwCg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2016 przegladalem 100stron juz google i nie ma tego czego ja chce, tylko jest odwrotność. Tzn. wrzucenie na strone internetową powoduję dodanie postu na fb, a ja chce to na odwrót, że kiedy dodam na facebookowego fanpage to mi doda news'a na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 To FB by musiał posiadać dostęp do bd oraz mysql o ile się nie myle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 To FB by musiał posiadać dostęp do bd oraz mysql o ile się nie myle. Bullshit. Wystarczy sobie strzelić jakiegoś prostego crawlera w C#, który zrobi to co chcesz, zakładając że FB nie ma API do pobierania listy wpisów (nie wiem, nie interesowałem się). Ale gotowca raczej nikt Ci nie udostępni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach