kilogram 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2016 Witam, kupiłem serwer dedykowany w kimsufi i potrzebuje na nim zainstalować debiana 6. Do wyboru w reinstalcji jest tylko 7 i 8, ale jest opcja taka jak szablon instalacji, zrobiłem ten szablon wybrałem debian 6 tylko nie wiem jak zainstalować z tego szablonu. Ktoś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2016 (edytowany) Proxmox i zrób sobie Template później ddif i gotowe. Po co ci taki stary Debian? Edytowano Marzec 20, 2016 przez GT_Lukasz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kilogram 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2016 Dddif? Potrzebny do jednego programu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2016 Na nowszej wersji Debiana też taki program odpalisz , jeszcze nie było takiego by wymagał tylko i wyłącznie Debiana 6. A jeśli instalujesz coś z automatycznego skryptu w stylu ./setup.sh Sprawdź czy nowszej wersji nie ma dostępnej. W tak starej wersji możesz mieć więcej kłopotów z instalacja czegokolwiek bo archaiczny system nie jest wspierany, i często brakuje pakietów lub są wygasłe repozytoria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach