norm 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2016 Witam! Mam kilka pytań odnośnie szablonów na Bloggera. Proszę o porady. 1.Czy może mi ktoś polecić jakieś dobre strony internetowe z szablonami płatnymi jak i darmowymi na Bloggera? 2. Czy istnieją jakieś dobre proste programy do tworzenia szablonów (Blogger) bądź też kreatory webowe szablonów? Czy da się w jakiś sposób przetransferować szablon dla WordPress na platformę Blogger? 3. Czy da się usunąć z szablonów nazwę autora coś typu "design by"? Podejrzewam, że jeśli istnieją jakieś programy to również będą zostawiać na dole nazwę. A czy w przypadku zamówienia płatnego szablonu u osoby tym się zajmującej, można wymagać tego, aby nie wstawiała na dole "design by", czy też jest to już taka zasada i tak być musi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2016 Czy posiadasz obecnie bloga na wordpress i chcesz migrować na platformę Bloggera? czy po prostu szukasz szablonu pod Bloggera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
norm 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2016 (edytowany) Szukam szablonów tylko na Bloggera. Pytałem tak z ciekawości czy istnieje taka możliwość, jeśli chodzi o WordPress, ponieważ na tę platformę jest ich olbrzymi wybór. Edytowano Marzec 20, 2016 przez norm (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach