Admez 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2016 Cześć. Kupiłem VPS i zainstalowałem serwer do CS:GO. Czy da się go uruchomić, żeby działał bez przerwy, w tle? Tzn. nawet jak wyłączę konsolę serwera (w moim przypadku PUTTY)? Proszę o odpowiedź, doceniam wszelka pomoc. Dzięki i pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2016 screen 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2016 (edytowany) Przykład Screen -Sdm nazwaprocesu sh startergry.sh Edytowano Marzec 19, 2016 przez GT_Lukasz (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Admez 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2016 Dzięki. Sprawdzę jutro, bo teraz nie mogę, ale dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Admez 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 Dzięki, działa. Zrobiłem to trochę inaczej, ale użyłem screen. Temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach