Gość melmax Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2016 Wpadłem na fajny pomysł zrobić aplikacje mobilną , która będzie dbać o bezpieczeństwo pracownika , oraz przekazywać wszystkie ważne informacje firmowe. Cała platforma składała by się z aplikacji mobilnej na andoid i iOS oraz tablety. Panel zarządzający (witryna) Serwery głosowy (voip) Szukam chętnych, którzy chcieli by dołączyć do projektu w zasadzie młodego startup. Zrobiłem research i nie ma nigdzie takiego oprogramowania. Nie ukrywam, że będę szukał inwestora, który będzie chciał zainwestować jakieś nie duże pieniądze. Mam 2 firmy którym można to sprzedać (podoba się im pomysł i możliwości, które będzie oferować platforma) Ja sam niestety tego nie pociągnę ponieważ nie mam wiedzy dużej odnośnie programowania mobilnego. Szukam osób: Programistę Andoid Programistę iOS Programistę PHP lub asp (kwestia wyboru) Ja zajmuje się wszystko co związane z głosem czyli voip i serwery tego przeznaczenia. Jeżeli kogoś ciekawi projekt i chciałby zbudować zapraszam do kontaktu przez pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach