Gość RG1 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Witam serdecznie Proszę o opinię o VPS zarządzanym od Hitme.pl: https://hitme.pl/hosting-dedykowany/ Czy jest to firma godna zaufania, czy VPS jest stabilny i czy support jest na wysokim poziomie? Oczywiście będę wdzięczny za propozycję lepszej usługi w innej firmie (pakiet podobny do DA-SSD3). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Support jest dobry i w miarę szybko odpisuje. Mam tam w zasadzie 3xVPS root (openvz ssd i xen), VPS DA, VPS z Windowsem i domeny. Wszystko działa jak trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SchErk 16 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Rzetelna firma, która szybko pomaga. O usługach nie mogę się dużo wypowiedzieć, gdyż miałem tam tylko hosting www. Mimo tego, że to jest najniższa linia oporu to i tak mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Dziękujemy za opinię A Ciebie RG1, gdybyś miał jeszcze dodatkowe pytania zapraszamy do kontaktu z nami pod adresem biuro@hitme.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RG1 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2016 Dziękuję za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach