Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Kiedyś dałem opinie o hekko ( negatywną ) wisiała kilka godzin potem wszystko skasowane i ban ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 (edytowany) potwierdzam problemy z adminami/moderatorami, potrafią rzucać banami/ostrzeżeniami za nic ale kompletnie nie regują na notoryczne pisanie nie na temat i docinki,forumowych troli pokroju: archi, pokuć, filipsiu itp reasumując na forum brak prawdziwych/odpowiedzialnych adminów/moderatorów do czego przypiąc takie ostrzeżenie? Ostrzeżenie dane przez patrys do Spamowanie w Profil. Możliwość tworzenia treści usunięta Do 7 dniBrak notatkiinnym razem za pisanie w piaskownicy, która jest podobno do nie związanych z tematyką forum wypowiedziOstrzeżenie dane przez Miłosz do Inny w facebook dddosowany?. Edytowano Marzec 13, 2016 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Kori, zanim zaczniesz czepiać się modów i innych userów, którzy mają większą wiedzę od Ciebie, popatrz najpierw na merytorykę własnych postów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 forumowych troli pokroju: archi, pokuć, filipsiu itp 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OneDistrict 12 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Sorry za maly offtop, ale jaki to film? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Sorry za maly offtop, ale jaki to film? Spider-Man 2, do usług . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Kiedyś dałem opinie o hekko ( negatywną ) wisiała kilka godzin potem wszystko skasowane i ban ... Nie widzę byś z tego konta dodał jakąś opinię. Zgaduje, że zawartość merytoryczna była słaba lub domena wymyślona, takie opinie kasujemy co jest wiadome od dawna. Ale bana za to nigdy nie daliśmy.. potwierdzam problemy z adminami/moderatorami, potrafią rzucać banami/ostrzeżeniami za nic ale kompletnie nie regują na notoryczne pisanie nie na temat i docinki, forumowych troli pokroju: archi, pokuć, filipsiu itp reasumując na forum brak prawdziwych/odpowiedzialnych adminów/moderatorów Ranisz mnie bo jestem chyba jedyną osobą która czyta Twoje raporty, nawet kilka warnów jak ktoś przegiął poszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 warny warnami..., porządna administracja kasuje bezsensowne lub nie tyczące tematu posty, a tego na tym forum całkowicie brakuje, co ciekawe jakiś czas temu posty były kasowane, ale teraz już tego niestety nie widać w tym wątku nie na temat pisał Lindsey, administrator nie skasował zbytecznych wypowiedzi ale odpowiedział wyrażając zainteresowanie dyskusją, w takim wypadku prawdziwy adminwydziela wątek ze stosownym nowym tematem powiadamiając dyskutantów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 kori Ty jesteś ostatni do upominania administracji. Już po samej stopce a właściwie pierwszym zdaniu wiadomo z kim mamy do czynienia. Jak Ci tak dobrze to zawsze możesz wrócić na elektrode. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Usuńcie ten temat, wycinacie kontekst z innych wątków i potem jest dezorientacja użytkowników... Nie rozpoczynałem tego tematu. A co do tego że nie widzisz opinii z mojego konta to chyba oczywiste, tamta o hekko została dodana z konta logowanego przez FB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 (edytowany) @Viperoogdyby się to administratorom nie podobało to by mnie o tym poinformowali lub wymoderowali coś ze stopkito że nie toleruję podawania różnych cen to moja prywatna wojna i tobie nic do tegokażdy klient ma prawo widzieć prawdziwą cenę, a nie ma innych cen niż brutto, klient kupuje za brutto, firma tak samo, a to że sobie vat potem odliczy to już nie ma znaczenia @Lindsey wątek wygląda jak stworzony przez ciebie, ale został wydzielony z innego tematu, gdyż go nie dotyczył (+dla administracji)nie nerwuj tylko szerzej wyjaśnij, administrator to też człowiek i uczy się na własnych błędachdomyślam się chodzi ci o stronniczość, bo jest właścicielem którejś z firm hostingowychale adminów/moderatorów jest zdaje się więcej, więc jeden może upomnieć/wykluczyć drugiegomoże masz jakieś screeny lub coś się w necie zarchiwizowało co możnaby pokazać Edytowano Marzec 16, 2016 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2016 Nie rozpoczynałem tego tematu. Rozpocząłeś ten temat spamując w innym - nagrody za to nie dostałeś, a może powinieneś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2016 Echh... MZone miał rację.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2016 (edytowany) w takim wypadku prawdziwy admin wydziela wątek ze stosownym nowym tematem powiadamiając dyskutantów Usuńcie ten temat, wycinacie kontekst z innych wątków i potem jest dezorientacja użytkowników... Nie rozpoczynałem tego tematu. Jak widać - tak źle, tak niedobrze... Edytowano Marzec 15, 2016 przez kafi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2016 @Kafi to wszystko wina tych moderatorów. @Lindsey Nie ma to jak zacząć offtop w innym temacie a potem płakać, że przecież się tego tematu nie zaczęło. Zamiast mnie reportować napisz na admin@wht.pl jeśli masz problem do tego co robie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2016 @Kafi to wszystko wina tych moderatorów. Oczywiście że tak, zaraz Cię zaraportuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2016 Usuńcie ten temat, wycinacie kontekst z innych wątków i potem jest dezorientacja użytkowników... Nie rozpoczynałem tego tematu. (...) Rozpocząłeś ten temat spamując w innym (...) Proponuję - odnośnie tej dezorientacji tych, którzy nie czytając pierwotnego tematu mogą nie znać i nie rozumieć ewentualnego kontekstu itd. itp. - w przypadku takich tematów nazywać je odpowiednio, np.: "Zła i okrutna administracja [wydzielone z: Temat oryginalny]" Coś takiego (w dość okrojonej wersji) znaleźć możemy w koszu, są tam tematy zatytułowane: "Z: Temat oryginalny". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 Jeszcze można zostawić linka do "starego tematu". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach