niktważny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 (edytowany) Witam potrzebuję niedrogiego, sprawdzonego usługodawcy serwerów vps zlokalizowanych w ameryce południowej lub najlepiej w Miami na Florydzie (myślę że to lepsza opcja bo i tak słyszałem że część ruchu z ameryki południowej przechodzi przez Miami, więc pingi będą bez zmian) no i żeby miał przynajmniej 2 gb ramu. debian lub ubuntu, no i płatnośc przez paypala Edytowano Marzec 13, 2016 przez niktważny (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Niedrogi tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niktważny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 No nie wiem coś do max 100 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seomajster 14 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Vultr ma lokalizacje na Florydzie + dają bodajże $50 na 2 mce na testy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 KVM THREE z naszej oferty: http://mzone.uk/vps/kvm Przy zamówieniu napisz, że serwer ma być w USA, inaczej domyślnie będzie w UK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niktważny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 @up OK, chętnie u Was wezmę, Tylko czy serwer na 100% jest w Miami/na Florydzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Niestety tego nie będę mógł Ci zagwarantować, system przydziela VPS automatycznie na serwer. Mogę Ci postawić serwer dedykowany, tylko to już inna półka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2016 Niestety tego nie będę mógł Ci zagwarantować, system przydziela VPS automatycznie na serwer. Mogę Ci postawić serwer dedykowany, tylko to już inna półka. Serio nie jesteście w stanie manualnie klienta wrzucić na dany serwer tylko zawsze dzieje się to losowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2016 (edytowany) Nie, ale nie mamy za bardzo czasu sprawdzać na jakie maszynie to będzie, klient chce konkretnie Florydę lub Miami. Obiecamy klientowi, który kupi serwer za 30 złotych, że będzie na Florydzie, a będzie nw Huston i będzie problem. W przypadku serwera dedykowanego, to oczywiście możemy tak zrobić. Edytowano Marzec 15, 2016 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach