Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Który partner HRD ma najniższą cenę odnowienia .PL? (Oczywiście z tych poważnych firm.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Masternet, Hekko, potem chyba My. Różnice jednak są bardzo minimalne w cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Masternet W temacie było pytanie o poważne firmy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 No nie mnie to oceniać ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 No nie mnie to oceniać ... Tylko na tym forum padło już tyle argumentów i przykładów dlaczego ta firma to nienajlepszy wybór, że nawet bez mojego osobistego doświadczenia z tą firmą, miałbym o niej taką opinię jaką mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Być może, ale mi nie wypada oceniać konkurencję. Koniec ot. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 A czemu akurat HRD? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 A czemu akurat HRD?Łatwa migracja pomiędzy partnerami zrzeszonymi w HRD. Istnieje możliwość załatwienia przeniesienia domen między partnerami na poziomie HRD jeśli jest problem z kontaktem do partnera, etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Trochę to smutne: "jeśli jest problem z kontaktem do partnera, etc." takie dziadowanie ale dzięki za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 A czemu akurat HRD? Z pewnych przyczyn muszę zmigrować dwie domeny od pewnego dostawcy, a nie chce mi się "kombinować" z uzyskiwaniem kodu authinfo, więc najszybszą drogą jest właśnie e-cesja. Problem jest też taki, że niektóre tanie i popularne firmy partnerskie HRD mają obecnie... "okresy przejściowe" w swojej działalności. Oczywiście "no offence"! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Dziadowanie? Bo ktoś chce przenieść domenę, a firma nie odpisuje na maile, albo nie odbiera telefonów, albo traci wszystkie dane? Bez jaj... Sądze, że chodziło właśnie o sam fakt, że są takie firmy-duchy z którymi jest wiecznie problem z mailami, telefonami - ogólnie kontaktem, a ludzie przenoszą domeny bo jest "tanio" i to jest właśnie dziadowanie... Tak ja to przynajmniej zrozumiałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Ludzie z 2be.pl szukają ratunku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Akurat nie 2be :-) Oni chyba zresztą są partnerem samego NASKu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 A to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Akurat nie 2be :-) Oni chyba zresztą są partnerem samego NASKu. To zależy, domeny globalne i europejskie trzymali w home.pl :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 Sądze, że chodziło właśnie o sam fakt, że są takie firmy-duchy z którymi jest wiecznie problem z mailami, telefonami - ogólnie kontaktem, a ludzie przenoszą domeny bo jest "tanio" i to jest właśnie dziadowanie... Tak ja to przynajmniej zrozumiałem. Dokładnie to miałem na myśli, np robienie schodów tylko po to by trzymać klienta na siłę i prosić o durnowate wypełnianie formulaży, wysyłanie faksem itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2016 W przypadku uporczywego braku kontaktu HRD samo przeniesie domene do innego partnera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2016 Dokładnie to miałem na myśli, np robienie schodów tylko po to by trzymać klienta na siłę i prosić o durnowate wypełnianie formulaży, wysyłanie faksem itp formularzy* (grammar nazi here) :-) Jeżeli hrd to konieczność to najlepiej zajrzeć do hekko i ewentualnie mzone. Jeżeli nie - to do partnerów OVH bądź samego OVH.pl - przedłużenia też nie są kosmicznie drogie. Fakt faktem przeniesienie jednak na innego abonenta wiąże się z wypełnianiem kwitków lecz to nie problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2016 Czy aby na pewno wypełnienie "kwitków" jest potrzebne w ovh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2016 Z tego co widzę to chyba tylko przy cesjach domen. Doczytam i odpisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipVp 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 Kolejnym argumentem na plus hrd.pl to fakt, że jest polską firmą....jakoś zwiększa to moje zaufanie i jakoś lepiej się żyje z myślą, ze wspiera się rodzimy biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach