Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Cześć Mam taki problem: Owner organisation name name does not match the organisation name of the owner of domain .co.uk No i faktycznie domena którą opłaciłem 11.uk ma już 11.co.uk Nici z rejestracji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Z tego co kojarzę polityka ciapatych , zezwala na rejestracja domeny UK. jeśli posiadasz już CO.UK inaczej nie można , przez ustawę ochrona czegoś tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 By zarejestrować domenę .uk musisz być właścicielem domeny .co.uk Pewnie dostaniesz zwrot pieniędzy. http://www.theukdomain.uk/advice/do-i-have-uk-rights/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 To co otrzymujesz dotyczy danych które podałeś w oparciu o link który dał mzone. Często powoduje to problemy ponieważ domena jest stosunkowo tania i krótka a nikt specjalnie nie zagłębia się w zasady rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Aha. Jak spraw w OVH wygląda ze zwrotem na PP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Do 14 dni otrzymasz fakturę korygującą i zwrot na konto z którego wyszedł przelew , czasem tradycyjną pocztą otrzymasz tą fakturkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Sami się zorientują, że nie mam prawa do tej domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2016 Raczej się przypomnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach