Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Witam, Jestem zainteresowany zakupem sieci serwerów CS (fajnie gdyby głównie opierała się na CS GO - 2-3 serwery). Nie interesuje mnie zakup forum z 10-15 serwerami w CS 1.6. Nie jestem również zainteresowany nowymi forami tj. kilkaset postów i kilkadziesiąt/kilkaset osób zarejestrowanych. Forum oparte na skrypcie IPB również odpada - nie chcę dopłacać za licencję. vBulletin jak najbardziej mnie interesuje. Posiadasz samo forum bez serwerów, bądź serwery są bardzo mało odwiedzane? Śmiał złóż propozycję - sprawdzę forum pod kątem treści i ewentualnej aktywności. Proszę o kontakt wyłącznie na PM. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2016 Minęło sporo czasu, ale nadal poszukuję. Rozważę nawet propozycję forum opartego o IPB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hype9595 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2016 (edytowany) Ja mam styl unikalny ipb do sprzedania + domenę GG 37058656 Edytowano Listopad 14, 2016 przez hype9595 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2016 Ja mam styl unikalny ipb do sprzedania + domenę GG 37058656 Nie jestem zainteresowany zakupem samego stylu i domeny. Najbardziej zależy mi na bazie (czyli postach, użytkownikach forum) dzięki której odbuduję ewentualne nieaktywne forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hype9595 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2016 To ciężki temat, ciężko kupić coś gotowego. Ja kupiłem domenę cspukawka.pl, kiedyś to była fajna i dobre rozwinięta sieć, ponad 14tys użytkowników. Nie mam do niej bazy hmm ale czuje ze wiele osób by sobie przypomniało o tej sieci. Tylko trzeba zacząć coś działać, kupić licencje, maszynę. Oczywiście serwer csa postawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach