Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2016 GT_Lukasz: oj ale odkrycie... zenbox sam sobie postawił wysoko poprzeczkę to ludzie wymagali . i nie opowiadaj, że za 15 zł na miesiąc nie można mieć usługi, która po prostu działa, bo ja mam hosting w OVH za 8 zl na meisiac i nie pamietam kiedy padł Można i za 5zł mieć hosting, który działa dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FaZa81 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2016 Można i za 5zł mieć hosting, który działa dobrze. Gdzie np? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2016 Nie licz, że za 5 złotych dostaniesz full wypas na Dellach. Pod wizytówki w zupełności jednak wystarczy: http://ehostar.net/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Gdzie np? https://hitme.pl/hosting-www/ Nie licz, że za 5 złotych dostaniesz full wypas na Dellach. Pod wizytówki w zupełności jednak wystarczy: http://ehostar.net/ Dlaczego nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 To jest cena miesięczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 To jest cena miesięczna? Cena brutto/mc Tak, w Polsce "mc" to skrót od miesiąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Tak, w Polsce "mc" to skrót od miesiąca. Nie klikałem w oferty a z treści postu to nie wynikało. Mimo wszystko to drogo w tej Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Nie klikałem w oferty a z treści postu to nie wynikało. Mimo wszystko to drogo w tej Polsce No pod warunkiem że oddzielimy hosting i "hosting" to wcale nie drogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Dlaczego nie? Boje się cokolwiek napisać, bo jeszcze się spodoba właścicielowi forum i dostanę drugie ostrzeżenie. A wystarczyło napisać PW o co chodzi, no cóż ... 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 5zł/mc to 60zł rocznie, czyli większość hostingów w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Boje się cokolwiek napisać, bo jeszcze się spodoba właścicielowi forum i dostanę drugie ostrzeżenie. A wystarczyło napisać PW o co chodzi, no cóż ... A tam przejmujesz się nie zliczę ile kont już na WHT miałem i każde zablokowane przez moje wypowiedzi. Ale zauważyłem magię tego forum człowiek przychylny ZENBOX człowiek mniej narażony na BAN. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 To żadna nowość, że na tym forum niewygodne posty i opinie są kasowane ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 To żadna nowość, że na tym forum niewygodne posty i opinie są kasowane ... Co np. skasowaliśmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach