emay 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 Cześć. Chciałem zaprosić dwie osoby które chciałby przetestować moje VPS za darmo do końca kwietnia 2016. Trochę info: - Lokalizacja Wrocław - 1 publiczny adres IP z możliwością ustawienia RevDNS. - Dystrybucja Linux - 1 GB RAM ( 2 GB swap ) na start - Dostęp przez SSH - 20 GB Dysk SATA ( może będzie SSD ) - Łącze 50 Mbit - Brak limitu transferu - 1 x 2,4 Ghz - 24/7 Kto pierwszy ten lepszy Proszę pisać PW. 2 osoby są. Temat można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 A gdzie we Wrocku utrzumujesz serwery ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emay 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 Na razie nie mogę zdradzić położenia. Wszystko jest w fazie pre pre pre alpha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 Uderz na PW chętnie po testuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach