kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 Poszukuje serwera vps z zainstlowanym serwerem cs 1.6Serwer musi posiadać minimum:RAM: 3GBPROCESOR: 2X 2.5 GHZWIELKOŚĆ DYSKU 20GBPŁATNOŚĆ MIESIĘCZNA!Zgadzam się na oferty firm hostingowych lecz zainstalowany cs 1.6 musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 https://hitme.pl/serweryvps_openvz/ opcja vz3. Instalacja CSa to nie problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 Są poradniki jak to prosto zrobić - nie lepiej kupić samemu i zrobić? Dodatkowo te parametry na 1 serwer CS 1.6 czy na wiecej? (bo ten zestaw co podałeś uciągnie wiecej...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 czytałem pełno poradników i nie idzie mi instalacja, może wina hostingu. Kupie serwer na minthost ceny fajne mają. na 2 minimum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 On szuka z mintshostu, widać po parametrach tylko szuka kogoś kto mu to zainstaluje. Znając życie razem z jakimś panelem bo sam nie ogarnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 (edytowany) L3szcz - podejrzewam ale po 1 jeśli chcesz dobry serwer pod CS to nie bierz z MH - już lepiej Biznes-Host.pl (ja swojego czasu tam stawiałem serwery gier i CS 1.6 również). Co do CS 1.6 skoro chcesz by ktoś Ci zainstalował to jak ty będziesz mody nagrywał skoro nie masz o tym zielonego pojęcia? Jeśli tak podchodzisz do tego to już lepiej kup sobie serwer CS w jakiejś firmie (płacąc per slot) i tu nie mówię by Ci pojechąć tylko dobrze radzę... Po co masz się meczyć. Edytowano Marzec 10, 2016 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 Poszukaj paczek. Sam korzystam z gotowych tylko rozpakowuje i już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jambos 1 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2016 po pierwsze to nie bierz ani mintshostu ani biznes hostu,za opłatą ci psotawie taki serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2016 Moge Ci serwer CS postawic tanio na swoim dedyku. Jesli jestes zainteresowany to daj znac na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach