ananas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 Byłbym wdzięczny za podzielenie się na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 Podaj mi imię, nazwisko i adres email na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryzio 1 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 Dołączył bym się do prośby bardzo poproszę również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 Uderz do mnie na PW tylko cholera wie gdzie się to robi , mam tam kilka C1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 Uderz do mnie na PW tylko cholera wie gdzie się to robi , mam tam kilka C1. Pod "account": https://cloud.scaleway.com/#/account Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2016 Mam pytanie jak zalogować się pierwszy raz na dedyka scale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2016 Dedyka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2016 Six, przecież to są dedyki na ARMach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2016 raczej VPS-y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2016 Nie bardzo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2016 Nie bardzo.. Oparte na wirtualizacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2016 To już nie ma tych ARM'owych C1 z 2 GB RAM? Widzę, że dodali ofertę VPS'ów, ale czy zrezygnowali ze wspomnianych ARM'ów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Są chyba i VPS-y i "bare metal" serwery, czyli bez wirtualizacji albo przynajmniej z pełnym, wyłącznym dostępem do zasobów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Mogę zaproszenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Masz już wysłałem ci zapomniałem o tym dopiero teraz to zrobiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seomajster 14 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Też bym poprosił o zaproszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Nie ma się co podniecać tym scaleway. Dyski bez raid, brak centos, procek avaton czyli stuningowany atom jedynie łącze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 A jak tam z ochroną (AntyDDoS) serwerów VPS? Oraz czy można wykupić dodatkowe IP jeśli tak to w jakiej cenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2016 Mają oni antyDDOS. IP to 0.99 euro miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 To już nie ma tych ARM'owych C1 z 2 GB RAM? Nadal są. W tej samej cenie co VPS (€2,99/miesiąc). A przynajmniej ja nadal mogę je zamówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OneDistrict 12 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Czy ktoś ma może invite na zbyciu? Byłbym dozgonnie wdzięczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 Czy ktoś ma może invite na zbyciu? Byłbym dozgonnie wdzięczny podaj namiary na siebie w PW to podeślę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach