pawelwel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2016 Witam, Szukam tanio VPS (UBUNTU) na serwer gry wymagania proces- ok 3GHz pamięć - 4 GB i możliwością powiększenia interesuje mnie opłata roczna z możliwością przetestowania. Test może być płatny np 1/12 opłaty rocznej, (opłata za miesiąc użytkowania) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2016 Weź VPS w ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2016 Jakiej "gry"? Może bsd-games i tictactoe w terminalu, hm?Określ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelwel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2016 Gra 7 days to die Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2016 Starczy Ci najtańszy VPS z OVH jak kolega wyżej napisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelwel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2016 Chyba nie starczy, Aktualnie kupiłem najtańszą opcję w Mintshost i dołożyłem 1 GB ram(razem mam 2 GB), i pamięci brakuje, a przy wyburzaniu budosli, serwer sie wysypuje, nawet przy dwóch użytkownikach, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2016 Zawsze ma opcje przejścia na wyższy pakiet. Masz jakiś budżet roczny określony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelwel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2016 Budżetu nie mam, po prostu szukam najtańszej oferty na rynku, jak serwer się rozwinie i będzie większe zapotrzebowanie, bo zwiększymy nakłady, w tym momencie max gra 4 polaków na serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VPS9.net 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2016 there are many hosts available now who can provide affordable hosting services with some discounts, You need to contact hosting provider directly through live chat and clarify your queries. some hosting providers offer moneyback policy too, If you are not happy with the service you can take request for refund on your services. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach