Diego164 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2016 (edytowany) Witam. Szukam osoby, która zna się na rzeczy i zrobi mi skrypt i go skonfiguruje na automatyczny backup całego VPS. Kontakt: mdjpaulyd@gmail.com Edytowano Marzec 5, 2016 przez Diego164 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Greyer 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2016 (edytowany) #!/bin/bash rsync -av -e ssh / zdalny_serwer:/katalog/z/backupem Te 50 PLN za moją fatygę możesz przelać na konto dowolnej organizacji katolickiej ;-) A na serio, to może nieco więcej szczegółów? Masz serwer dedykowany na którym masz VPSy, masz swojego VPSa i nie chciałbyś stracić danych? Co na tym VPSie jest? Jakiś gotowy skrypt z hostingiem? Edytowano Marzec 5, 2016 przez Greyer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2016 Mam vps w OVH. Mam tam strony internetowe i nic więcej. Chce zrobić automatyczny backup co tydzień do DropBoxa ale żeby usuwał mi backup starszy niż 6 miesięcy. Nie chce stracić danych - to oczywiste, dlatego robie backup;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Greyer 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2016 Mam vps w OVH. Mam tam strony internetowe i nic więcej. Chce zrobić automatyczny backup co tydzień do DropBoxa ale żeby usuwał mi backup starszy niż 6 miesięcy. Nie chce stracić danych - to oczywiste, dlatego robie backup;p To teraz jeszcze przydałoby się określić budżet Posłałem Ci na priv propozycję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2016 Budżet oczywiście jakiś sensowny Odezwe się jutro, mimo to można się jeszcze do mnie zgłaszać z propozycjami wykonania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szakalaka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2016 Z chęcią podejmę się zlecenia! ;-)Kontakt via wiadomość prywatna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach