tmateusz6 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2016 Jak w tytule, stronka jest nowa i nie ma jej jeszcze w google. Zdaje sobie sprawe, ze to czasochlonne i mysle, ze dogadamy sie. Kontakt na forum po szczegoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2016 Jaki budżet ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmateusz6 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 Nie dam wiecej niz 200 zl miesiecznie. Z osobami ktorymi pisalem wiekszosc pytala jaki budzet, chyba nikt nie mysli, ze bd placil 500 zl miesiecznie, za cos co jest bardzo czasochlonne i wynikow nie osiagnie sie w 3 miesiace... Prosze o info szczegolowe jak miala by wygladac opieka i pozycjonowanie nad moja strona. Bo wszyscy tylko pytaja ile, jaki budzet? a nikt nie napisal co moze zaoferowac i za ile a bardziej na to licze. Nadal aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 Poszukaj sobie może jakiegoś pozycjonowania gdzie będziesz płacił za efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seomajster 14 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 Nie dam wiecej niz 200 zl miesiecznie Napisz jakie frazy Cie interesują. P.S. http://mtomczak.com.pl/kontakt/ Twoja strona jest już w google. P.S.2 Chyba szukasz osoby która zrobi Ci ładną stronę czyli tzn web design, a nie tylko konfigurację ale moge się mylić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GT_Lukasz 20 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 (edytowany) Widzę ze kolega SEOMAJSTER do pozycjonowania walnie też ci Glazurę. # Kosz źle przeczytałem sorka Edytowano Marzec 21, 2016 przez GT_Lukasz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł L 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 (edytowany) Widzę ze kolega SEOMAJSTER do pozycjonowania walnie też ci Glazurę. A mi się wydaje, że po prostu podał link do strony Pana Mateusza (tmateusz6). Edytowano Marzec 21, 2016 przez Paweł L (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annamackowiak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2016 Mogę prosić o przesłanie adresu strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach