Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2016 Cześć, Nie polecam tego Pana. Zwykły naciągacz i złodziej. Przelew wykonany wg jego poleceń na konto z użyciem MB - dostarczony w kilka minut. Od początku jakieś kręcenie, że jeszcze nie dotarł, że trzeba poczekać 10-15 minut. Starałem się grzecznie poczekać. Od wczoraj brak kontaktu. Pan się nazywa: Piotr Harasimiuk GG: 50868109 Nick: DemosCFG / Demosknw Mail: Demosknw@gmail.com Całość rozmowy można przeczytać tutaj: http://pastebin.com/raw/qhCYeYLf Dane z rozmowy ocenzurowane - jak numer konta, adres. Profil tego Pana https://www.facebook.com/Demosknw - oczywiście dostępny publicznie. Radzę nie robić z nim interesów - szkoda nerwów i czasu. Tak aby panu było miło złożę zawiadomienie w prokuraturze o wyłudzeniu pieniędzy z powództwa cywilnego. Pozdrawiam Jarek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2016 I co im powiesz? Że chciałeś kupić wirtualną gotówke? No bez jaj.. taki stary a taki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2016 Dzięki za info. Miałem kupować w PLN od tego gnoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2016 I co im powiesz? Że chciałeś kupić wirtualną gotówke? No bez jaj.. taki stary a taki... No nic - masz rację, stary a głupi... Oby nikt więcej się nie nadział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2016 To czemu tutaj nie da się dać "plusa"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koziolekan86 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2016 Cóż zdarza się, też się kiedyś nacięłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2016 Też się tak naciąłem ale na inną osobę która sprzedawała WPLN mintshosta (email pasciaczek@interia.pl lub waitof@wp.pl - dla potomnych aby ich ustrzec gdyż oszukał już dużo osób i nie wiem czy dalej nie praktykuje tego ). Naszczęście udało mi się odzyskać pieniądze a było to prawie 500 zł... Jeśli chodzi o kupno WPLN polecam paypal - bezproblemowy zwrot gotówki - odzyskałem wszystko niestety poza straconymi nerwami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2016 Nie lepiej po prostu korzystać z nigdzie niedostępnej i tajnej listy zaufanych osób z którymi można bez jakichkolwiek obaw takie biznesy robić? Tak będzie chyba bezpieczniej. I prośba o nie molestowanie na PW o ujawnienie listy, jak ktoś nie wie gdzie uderzać to niech poszuka na forum. Jak nie znajdzie to trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2016 (edytowany) @Jarosław Szmańda usuń tą rozmowę bo po przeczytaniu to nie wiedziałem czy mam śmiać czy płakać. Edytowano Marzec 4, 2016 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2016 @up czemu tak twierdzisz ? Jarek został oszukany przez jakiegoś gimnazjalistę.... no cóż zdarza się, dlatego ja zawsze kupuje na allegro lub PayPal. @Jarek mam nadzieję, że odzyskasz pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2016 @Jarek mam nadzieję, że odzyskasz pieniądze. A ja mam nadzieję, że coraz więcej ludzi zostanie zrobionych bez mydła i może wtedy zaczną myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2016 (edytowany) A ja mam nadzieję, że coraz więcej ludzi zostanie zrobionych bez mydła i może wtedy zaczną myśleć. Pan wyżej trafił w sedno. Sam staram się unikać takiego podejścia, ale doświadczenie uczy, że niektórzy muszą zostać zrobieni w konia nawet kilka razy, żeby wyciągnąć jakieś wnioski. Nie lubię obwiniać oszukanego, bo to nie jego wina, ale to tak samo jak zostawiać otwarte drzwi do domu i być zdziwionym, że ktoś go sobie wyczyścił. Jest naprawdę dużo zaufanych osób sprzedających te śmieszne "wPLN", i nie trzeba się uciekać do jedno-postowców, a już na pewno nie płacić z góry. A jak już trzeba, to chociaż głupie allegro co byś nie musiał nerwów zjadać o jakieś 80 zł. Edytowano Marzec 5, 2016 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2016 A ja mam nadzieję, że coraz więcej ludzi zostanie zrobionych bez mydła i może wtedy zaczną myśleć. Moja wina, sam brnąłem w to. Od razu widać było, że krętacz. Rozmowę wkleiłem żeby ostrzec innych - nic więcej. Pal licho te 70 zł - mówi się trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2016 (edytowany) Tak wygląda mój koszyk - http://www.morele.net/inventory/info/eNmMb/ Procesor lepszy? Ile to będzie kosztować? Przepraszam nie ten temat. Edytowano Marzec 5, 2016 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2016 (edytowany) Moja wina, sam brnąłem w to. Od razu widać było, że krętacz. Brnąłeś bo liczyłeś że oskubiesz jakiegoś nastolatka tekstami rodem z wojen magazynowych lub innego podobnego badziewia. Licytowałeś się jak te chciwe pastuchy z tv, licząc że kupisz WPLNy za pół darmo, a na sam koniec okazało się, że to ty zostałeś oskubany Edytowano Marzec 6, 2016 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2016 Brnąłeś bo liczyłeś że oskubiesz jakiegoś nastolatka tekstami rodem z wojen magazynowych lub innego podobnego badziewia. Licytowałeś się jak te chciwe pastuchy z tv, licząc że kupisz WPLNy za pół darmo, a na sam koniec okazało się, że to ty zostałeś oskubany Mhm tak było. Dokładnie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2016 Fajne te tematy są , patrząc z boku legalność samej wirtualnej waluty również jest warta zastanowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach