Daku 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 (edytowany) Witam Jak w temacie, chcę sprzedać moją sieć serwerów CS z powodu braku czasu oraz zainteresowania stroną. Strona posiada 2 unikalne szablony zaprojektowane i zaimplementowane przeze mnie. 524 zarejestrowanych użytkowników z Polski Swojego czasu domena odnotowywała 1000uu dziennie. Domena NIE JEST PRZEDMIOTEM SPRZEDAŻYBattlearena.eu Sprzedaję : Silnik forum IP.Board / IP Suite ( aktualnie zainstalowany )[licencja nieaktywna 20$ na koncie invisionpower.com] Bazę aktualnie znajdującą się na stronie Statystyki serwerów wraz z generowanym wykresem graczy z ostatnich 24 godzin 2 unikatowe szablony pod IP Suite, posiadam również wersję V1 pod IP.Board 20 $ na koncie Invisionpower.com ( od 25 można wypłacić i przedłużyć licencję ) Opcja Do sprzedania serwer dedykowany o parametrach Intel Core I7-3632QM (2.2 GHz - 3.2 GHz) 4 GB ram + 12 SWAP 320 GB HDD 100 / 100 Mbit Bez ograniczeń Debian 8 + Kernel 1000 HZ, serwer utrzymuje przy 96 graczach 1000 FPS ( spadki +/-5 fps ) Nie podaję cen, chcę aby rynek wycenił powyższe rzeczy. Więcej informacji udzielę przez PW, mejla bądź GG. Edytowano Marzec 1, 2016 przez Daku (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2016 W dziale giełda jest wymagane podanie ceny! Wycena? Licencja IPB - ceny wahają się od 250 do 350 zł Forum ... - ja w ogóle bym tego nie potrzebował więc max 10 zł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EvoBattle 33 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2016 Chcesz sprzedać sieć serwerów, ale domena nie jest przedmiotem sprzedaży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach