Gość melmax Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Witam, Poszukuje kupić 2x VPS, które będą widziane w jednej sieci prywatnej. Chcę zbudować pewną platformę i będzie mi zależało właśnie na tej sieci prywatnej. VPS jakie potrzebuje to: 1CPU 3Ghz 2GB ramu Dysk bez róznicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Chyba raczej VPN Ci jest potrzebny, a nie VLAN? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość melmax Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Nie, nie chce VPN chce Vlan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Chyba raczej VPN Ci jest potrzebny, a nie VLAN? skąd ten pomysł? @melmax: DigitalOcean, Oktawave Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Jak oba VPS-y są u jednego dostawcy to VLAN do niczego nie jest potrzeby żeby były w LAN-ie, a jak u różnych dostawców to przeciągnięcie VLAN-u jest raczej karkołomne o ile w ogóle możliwe. Wtedy VPN by tu zdał egzamin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość melmax Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 A po co mi syf innych sieci ? Lepiej mieć wszyystko osobno i odseparowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 (edytowany) https://tiktalik.com/pl/pricing Możesz tworzyć własne sieci prywatne, odseparowane całkowicie od innych sieci i serwerów. Wymagane parametry, które podałeś pasują idealnie do naszych 2u PRO - masz tam cały rdzeń z E3 dla siebie. Jeśli chciałbyś przetestować usługi to załóż konto na tiktalik.com i podaj go na PW. Edytowano Marzec 1, 2016 przez Kszysiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2016 OVH i Virtual Rack? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach