Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Cześć wszystkim - robię sondę nt. Usług Hostingowych.. Proszę o informacje od Was czym się kierujecie przy wyborze hostingu www / vps'a / dedyka ? Wiadomo cena ale co prócz tego? (domeny to wiadomo cena + koszt transferu + dostęp do kodów - chyba że coś jeszcze do tego? ) Pozdrawiam i dzięki wszystkim za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Hosting WWW - Opinie innych / polecenia, cena w skali miesiąca i roku. VPS - Cena / Parametry dla danego projektu. Domeny - przedłużenie, cena. Chociaż ostatnio transferowałem do hitme.pl niektóre domeny z ovh. Dedyk - parametry, cena (zależnie od budżetu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 + Support - ogarnięcie, czas reakcji, wiedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Cena, parametry, przedstawienie oferty, opinie w necie czy na forach, wygląd strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Domeny to najlepiej w ovh, to tylko domena, po co przepłacać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Domeny to najlepiej w ovh, to tylko domena, po co przepłacać A ja daje zarobić chłopakom z Hitme.pl. Różnica 4.13zł w porównaniu z OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 (edytowany) Ja wszystkie zamawiam w BH Drogo ale lubię tą firmę Dodatkowo inwestuję w Polske Edytowano Marzec 1, 2016 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2016 Proszę o informacje od Was czym się kierujecie przy wyborze hostingu www / vps'a / dedyka ? Wiadomo cena ale co prócz tego? (domeny to wiadomo cena + koszt transferu + dostęp do kodów - chyba że coś jeszcze do tego? ) Stabilność firmy, dwuskładnikowe uwierzytelnianie w panelu, oczywiście SSL, jakieś sensowne UI, najlepiej natychmiastowe płatności, powiadomienia mailowe (faktury, wygasanie usług). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2016 (edytowany) Dzięki za informacje - czekam jeszcze na jakieś podpowiedzi... Np. sporo osób interesuje sie Certyfikatami SSL ? Edytowano Marzec 2, 2016 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2016 Najlepiej się zintegrować z Let's Encrypt i wystawiać darmowe certyfikaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ajlar 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2016 - dyski SSD- profesjonalny support- dostępność serwerów- darmowe przeniesienie strony- program lojalnościowy --------------------------------- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wladak11 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2016 Zależy kto co czego potrzebuje. Mi odpowiada dhosting.pl - szczególnie teraz jak mają nowy panel i można z niego swobodnie i bez problemów korzystać również na urządzeniach mobilnych. Parametry całkiem przyzwoite, a cenowo w promocji już od 6,69 zł za miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2016 Dzięki za odpowiedzi - przydadzą mi się te informacje bo właśnie jestem w trakcie tworzenia serwisu Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach