ogame.net.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2006 Witajcie, szukam serwera, który nie kiluje mi skryptów po kilku minutach. Jeden już mam ale jest prymitywny (i w dodatku bez crona) i relatywnie powolny. Czy możeciecie coś doradzić? Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2006 Znaczy się poszukujesz dedyka? Jest ich mnóstwo, cały dział na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ogame.net.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2006 Dzięki, widzisz, nawet nie miałem pojęcia, że chodzi o dedyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ogame.net.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2006 Poogladałem dedyki, ale wystarczy mi zwykły hosting z takim bajerem, dedyk troche kosztuje. Czy wie ktoś o takim hostingu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MacRusher 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2006 "taki hosting" czyli polaczenie wielkości wirtualki i użytkowości serwera dedykowanego nazywa się VPS i jest o nich ten sam dział na forum Napisz do czego tego potrzebujesz, najtańsze są już od 5€/m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ogame.net.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2006 Potrzebuje zapuścić pewien skrypt, który będzie nieprzerwanie działał jednorazowo około 1 godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MacRusher 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2006 To wystarczy Ci złykłe konto shellowe. Zainteresuj się np. insane.pl PS. Jakieś cheaty do ogame uruchamiane regularnie z crontaba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach