ThisIsMyLife 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2016 Witajcie, Posiadam VPSa z Windowsem na pokładzie. Łącze się do niego po przez Zdalny Pulpit. Dzisiejszego dnia kliknąłem na zrestartuj. Gdy VPS się wyłączył to automatycznie mnie rozłączyło. Gdy chciałem ponownie się zalogować to niestety już nie mogłem. W czym jest problem? Jak przywrócić do życia VPSa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2016 Kontaktowałeś się z supportem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 28, 2016 Witajcie, Posiadam VPSa z Windowsem na pokładzie. Łącze się do niego po przez Zdalny Pulpit. Dzisiejszego dnia kliknąłem na zrestartuj. Gdy VPS się wyłączył to automatycznie mnie rozłączyło. Gdy chciałem ponownie się zalogować to niestety już nie mogłem. W czym jest problem? Jak przywrócić do życia VPSa? Aktualizacje się nie instalowały? Próbowałeś po jakimś czasie jeszcze raz? Support? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ThisIsMyLife 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2016 Kontaktowałeś się z supportem? Aktualizacje się nie instalowały? Próbowałeś po jakimś czasie jeszcze raz? Support? Napisałem do supportu i od ręki to załatwili i jak się okazało błąd leżał po ich stronie, a nie po mojej. Dodatkowo za ich błąd zaproponowali mi podwojenie parametrów, które posiadam na miesiąc, także happy end ;D Dziękuje za pomoc. Temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2016 Co to za firma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach