mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2016 patryk: ja nie mówie, że narzekają. Ja mówie, że jakby za te 165k licencji co miesiąc wpłyneły na konto $$$ to mielibyśmy zwyczajnie lepszy produkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2016 Do numeracji wliczane są licencje nieopłacone nigdy, odnawiane co miesiąc i lifetime. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2016 mcbarlo: Tak czy siak, zakładając, że mają głównie tanie internale i bardzo niski średni jednorazowy wpływ rzędu 15-20$ za pojedynczą licencję (a są i takie po 299$) to 3-4 mln dolarów spokojnie starczy na rozwój panelu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Luty 29, 2016 Widziałem to wcześniej Łaaaaaadne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2016 Czyli kupując teraz używkę otrzymamy dożywotnią "updejtową" licencje : ) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach