Suprise 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2016 Witam serdecznie!Mam takie pytanie do firm hostingujących serwery gier. Dokładniej czy któraś z firm posiada dedyka/i o podobnych konfiguracjach?Xeon E3-1241v2 3.5Ghz 32GB RAM oraz Xeon E5 1410v2 2.8Ghz 96GB RAM I tutaj się nasuwa moje pytanie, ile mniej więcej slotów CS:GO jesteście w stanie upchać na w/w maszynach?(oczywiście by przyzwoicie te serwery działały) tick 64/128. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 25, 2016 Pytanie nie ile slotów upchać a ile jakości jesteś w stanie zapewnić dla serwerów 32 / 64 slotowych. Takie pytanie kieruj na GHT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suprise 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2016 (edytowany) No, chyba jak sam wiesz GHT umiera i nie dostałem żadnej odpowiedzi oprócz spamu na pm od 20 firm, że mogą mi taki serwer udostepnić w super atrakcyjnej cenie 500zł/msc! Edytowano Luty 25, 2016 przez Suprise (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2016 Jest masa zależności, jak choćby ilość pluginów i ich optymalizacja na serwerach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach