Paweł L 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2016 Witam,Proszę o ocenę mojego bloga.Adres: Mlodyinformatyk.eu - Blog młodych informatyków Opis: Blog działa na zasadzie wspólnej nauki. Udostępniam tam materiały, których sam się nauczyłem. Aktualnie w dalszym ciągu jestem w fazie nauki. Pisanie takich wpisów jest dla mnie przyjemne i pozwala mi utrwalić wiedzę.Na blogu głównie znajdziemy materiały związane z webmasterką oraz różnego rodzaju sprzętem, który powiązany jest z komputerami. Dodatkowo staram się nawiązać współpracę z różnymi hostingami, które przygotowują dla nas kody rabatowe na swoje usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 25, 2016 O nawet kiedyś lajka dałem Generalnie fajny blog, czytelny, przejrzysty. Jedyne co mi nie pasuje to ta zieleń jasna (ale to mój gust) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna1980 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2016 Bardzo fajny blog, przejrzysty, kolorystyka fajna i ciekawe rzeczy na blogu powodzenia w dalszym prowadzeniu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł L 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2016 Dziękuję bardzo za opinie Gdyby ktoś miał jakieś sugestie odnośnie grafiki/wpisów to chętnie wysłucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 28, 2016 Poza tym że warto wejść na "wyższy level" z poradnikami to raczej zastrzeżeń większych nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł L 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2016 Poza tym że warto wejść na "wyższy level" z poradnikami to raczej zastrzeżeń większych nie będzie Masz na myśli wyższy poziom graficzny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 28, 2016 Raczej merytoryczny Znajdź ciekawsze tematy - bardziej życiowe, które pomogą ci zdobyć czytelników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł L 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2016 Zapraszam do zapoznania się z wpisami, w których wspólnie kodujemy layout pod MyBB 1.8.Część 1:http://mlodyinformatyk.eu/1-kodujemy-layout-mybb-html5-css3/Część 2:http://mlodyinformatyk.eu/2-kodujemy-layout-mybb-html5-css3/Podobają się Wam poradniki tego typu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greenostrich231 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2016 Ciekawa strona, dodatkowo artykuły pisane przystępnym językiem, a więc zrozumiałe dla każdego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2016 Pawle - mam prośbę, Możesz napisać tutka na swojej stronie od A do Z: Mając nowy hosting podpięcie domeny, instalacja skryptu wordpress a później ogarnięcie go (galerie / podstrony itd itp). Jak zrobisz daj znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł L 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2016 Pawle - mam prośbę, Możesz napisać tutka na swojej stronie od A do Z: Mając nowy hosting podpięcie domeny, instalacja skryptu wordpress a później ogarnięcie go (galerie / podstrony itd itp). Jak zrobisz daj znać Nie ma problemu Postaram się załatwić to w najbliższy weekend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2016 To jak już robisz na prośbę to będę MEGA wdzięczny za tutka od 0 na kodowanie wordpress (chce się nauczyć). Jeśli trzeba laya podrzucę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweł L 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2016 To jak już robisz na prośbę to będę MEGA wdzięczny za tutka od 0 na kodowanie wordpress (chce się nauczyć). Jeśli trzeba laya podrzucę To na pewno będzie ale w późniejszym czasie. Aktualnie nie mam za dużo czasu, a muszę jeszcze dokończyć kodowanie pod MyBB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2016 Ja czytam na bieżąco - Czekam na te 2 z utęsknieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach