kamil306 35 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2016 szukam firewall-a dla systemu windows server 2016, jaki program polecacie? zależy mi na prostej obsłudze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SchErk 16 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2016 Comodo Firewall? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Luty 25, 2016 Wbudowany > net advfirewall ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2016 Comodo wykorzystywałem, duża funkcjonalność i możliwości konfiguracyjne. Spoofy, jak się sprawdza advfirewall, korzystałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Luty 25, 2016 Comodo wykorzystywałem, duża funkcjonalność i możliwości konfiguracyjne. Spoofy, jak się sprawdza advfirewall, korzystałeś? Dawno to było, ale poczytaj google albo /help a będziesz mieć syntax Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach