Shirako 1 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 Witam! Poszukuję serwera VPS z Polską lokalizacją oraz ofertą podobną do Śląsk Data Center. Tzn: -2GB ramu -do 15 zł miesięcznie Fajnie by było gdyby był też dysk SSD, ale w tej cenie pewnie będzie ciężko SLDC kusi mocno, ale same złe opinie ma więc wolę ominąć PS Tylko nie Mintshost. Mam złe doświadczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 Według mnie 2GB RAM już samo w sobie ciężko stawia całą sprawę, za 15zł/mc nawet jak znajdziesz usługę to będzie to tak działać jak MH albo nawet i gorzej. Szukałem na polskich i zagranicznych hostingach - cięzko coś znaleźć. Może najtańszy kimsufi? Tylko, że to nie Polska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shirako 1 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 (edytowany) @Web-Support W chwili obecnej mam Tiktalika STD instancje 2 i jestem bardzo zadowolony tylko miesięcznie wychodzi 20zł, Szukam jakiegoś zwykłego VPS'a w którym przy płatności na większy okres czasu zapłacę troszkę mniej Co do Kimsufi... Dorwanie tej najtańszej maszyny graniczy z cudem. W akcie desperacji kupię VPS'a w OVH. Edit:// W sumie w OVH zapłacę tyle samo bez względu na okres dzierżawy :C Edytowano Luty 24, 2016 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 Albo stawiasz na jakość albo na cenę za 15zł nikt Ci nie da dobrego VPS'a w PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shirako 1 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 No właśnie chyba liczyłem na cud :c W takim razie albo zostaje Tiktalik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SchErk 16 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 (edytowany) https://www.scaleway.com/pricing/ A może to? Minusem jest FR lokalizacja. Edytowano Luty 24, 2016 przez SchErk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 (edytowany) https://www.scaleway.com/pricing/ A może to? Minusem jest FR lokalizacja. W przypadku scaleway należy czekać na zaproszenie to jedno a dwa to jest ARM... Czy jesteś pewien że polska lokalizacja jest niezbędna? Co chcesz tam uruchomić? Edytowano Luty 24, 2016 przez filip_b (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SchErk 16 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 (edytowany) Moge mu konto oddać, bo chyba jeszcze mam. Rejestrowalem gdy bylo można, ale nie kupowałem usług. Edytowano Luty 24, 2016 przez SchErk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip_b 19 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 Moge mu konto oddać, bo chyba jeszcze mam. Rejestrowalem gdy bylo można, ale nie kupowałem usług. Jeśli da się przenieść ta "maszynkę" na inne konto to ja chętnie wezmę przepraszam za offtop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SchErk 16 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 Oto chodzi, ze tam njc nie ma. Nawet nie była kupywana u nich usluga.. Jak wróce z Lodzi to podbije i zobacze czy mozna zmienic email etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 Może @Malu Ci coś poleci od siebie na https://vipower.pl/Serwery-VPS-OpenVZ-SSD z promocją Ofertę mają starą, ale support i jakość usług naprawdę na przyzwoitym poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 Zastanów się, czy uda ci się znaleźć coś za 15zł miesięcznie, co na prawdę będzie miało 2gb gwarantowanego RAMu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2016 Zastanów się, czy uda ci się znaleźć coś za 15zł miesięcznie, co na prawdę będzie miało 2gb gwarantowanego RAMu. Nie będzie ale on nie płaci za to;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2016 Ten twój budżet to to nie za wysoki na dobra jakość usługi, za chwilkę znowu będzie szukał coś innego, jak szukasz coś dobrego zwiększ budżet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SchErk 16 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2016 Co hostujesz na swoim serwerze? Jezeli tak ciezko zniesc Ci lilkanasie ms w Europie to nie wiem... Zagraniczne i bardzo tanie https://www.scaleway.com/ kimsufi.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach